Shiko dhe Shfleto 1.5.3 icon
QR Code

Shiko dhe Shfleto 1.5.3 APK

4/5
  • Author

    Shiko dhe Shfleto

  • Latest Version:

    1.5.3

  • Publish Date:

    Jun 03 2023

Shiko dhe Shfleto

Shiko dhe Shfleto është një web browser që ju mundëson me lehtësi të shikoni dhe shkarkoni video nga shumë faqe të ndryshme, vjen me karakteristika speciale që përfshijnë: • Heqjen e reklamave të mërzitshme • Qasje të lehtë te faqet tuaja të preferuara duke i shtuar ato në faqen kryesore • Të gjitha shkarkimet mund të shikohen dhe qasen shumë lehtë dhe nga një vend • Shpejtësi më e mirëVideot mund te shikohen në aplikacion. Nëse preferoni tjetër video player, ne rekomandojmë VLC apo MX Player.Për çdo pyetje apo vlerësim, na kontaktoni në [email protected]ësë ju pëlqen aplikacioni mos harroni ta vlerësoni me 5 ⭐ dhe ta shpërndani me shokët.
Shiko dhe Shfleto APK Version History
Shiko dhe Shfleto 1.5.3 for Android 5.0 or higher APK Download

Version : 1.5.3 for Android 5.0 or higher

Update on : 2022-02-15

Download APK (9.73 MB)

Shiko dhe Shfleto 1.3 for Android 5.0 or higher APK Download

Version : 1.3 for Android 5.0 or higher

Update on : 2020-05-31

Download APK (9.88 MB)