Flive 0.10.3 icon
QR Code

Flive 0.10.3 APK

5/5
 • Author

 • Latest Version:

  0.10.3

 • Publish Date:

  Jan 22 2022

Flive

A FLIVE jelenleg egy beauty közösségi média app, amely egyre több embert inspirál nap mit nap.
Hamarosan a megjelenő új funkciók segítségével tanítani és reklámozni is lehet és ezzel pénzt keresni. A tanulni vágyó felhasználók itt a legfrissebb és legtrendibb oktatásokhoz és előadásokhoz juthatnak hozzá a piaci ár töredékéért.
A célunk, hogy egy olyan felületet szolgáltassunk az oktatók, előadók, influenszerek és minden felhasználó számára, amely újraértelmezi a közösségi média és az oktatás fogalmát.
Mottónk a következő:
Keress pénzt, azzal ,hogy alkotsz! Légy Te a következő beauty sztár!
“FLIVE- Edukációs tartalomszolgáltatás mindenkinek!”
A FLIVE filozófiája, értékei és víziója:
Az ember a legcsodálatosabb lény a Földön.
Rengeteg képesség és lehetőség szunnyad bennünk, amelyekkel képesek vagyunk megváltoztatni a dolgok állását.
Minden mozgásban van és minden változik. A változás iránya nem más, mint a jövőnk.
A Flive a jövőt alakítja azzal, hogy eszközt biztosít az emberek számára, hogy saját tehetségüket megmutatva, fejlesszék önmagukat nap- mint- nap és közben megváltoztassák a világot.
A közösségi médiának értéket kell lértehoznia minden percben, amelyre a Flive egy olyan platformot nyújt, ahol ez meg tud valósulni.
A víziónk, hogy magabiztossá és sikeressé tesszük az embereket.
A Flive egy egyéni önkifejezésen és oktatáson alapuló, hatalamas közösség, ami átszeli a világot.
Kölcsönös segítségnyújtás és értékteremtés jellemzi.
Lehetőséget adunk, hogy az emberek széles közösség előtt megmutassák különleges tehetségüket, mindamelett, ennek a talentumnak az átadásához szükséges eszközöket is biztosítjuk.
Új tehetségek és sztárok születnek, akik a teljesítmény maximumát feszegetik a saját szakmai területükön, ezzel is felgyorsítva a fejlődést a különböző képességek területén világszerte.
A Flive hisz abban, hogy az emberek valós értéket adhatnak itt át, azok számára, akik tudják, hogy több van bennük, vagy nem félnek segítséget kérni, venni a fáradtságot, hogy új képességeket, új hogyan-okat sajátítsanak el.
Tanitókat és tanulókat hozunk össze a Flive világában és nap mint nap újraértelmezzük, amit a szépségről, szépségiparról, képzőművészetről és az emberi képességekről tudunk.
Közösen vesszük fel a harcot a megfelelési kényszer, az önbizalomhiány, a korlátos képességek és egyéb, a korunkat jellemző egyéni és társadalmi kiteljesedést gátló tényezőkkel.
A Flive teljes egyenjogúságot biztosít az alkalmazáson belül a nőknek, férfiaknak függetlenül bőrszínüktől, nemzetiségüktől, vagy szexuális beállítottságuktól. Mind emberek vagyunk és össze kell fognunk!
A Flive a kedzedbe adja a változás irányát, a jövőt! Alakítsd kedvedre és feszegesd a teljesítmény maximumának határait! Segíts és taníts másokat! Szerezz népszerűséget!
Vár rád a korlátlan siker! FLIVE is currently a beauty social media app that inspires more and more people day after day.
New features will soon be available to teach and promote and earn money. Users wishing to learn here can get the latest and trending tutorials and lectures for a fraction of the market price.
Our goal is to provide an interface for educators, lecturers, influencers, and all users that redefines social media and education.
Our motto is:
Make Money By Creating! Be the next beauty star!
“FLIVE- Educational Content Service for Everyone!”
FLIVE's philosophy, values ​​and vision:
Man is the most wonderful being on Earth.
There are so many abilities and opportunities in us that can change the state of things.
Everything is in motion and everything is changing. The direction of change is our future.
Flive shapes the future by providing people with the means to showcase their talents, develop themselves day by day and change the world.
Social media needs to create value every minute, for which Flive provides a platform where this can happen.
Our vision is to make people confident and successful.
Flive is a huge community based on individual self-expression and education that pervades the world.
It is characterized by mutual assistance and value creation.
We give people the opportunity to show their special talents to a large community, while also providing the tools needed to pass on that talent.
New talents and celebrities are born who are pushing for the highest performance in their field of expertise, accelerating the development of skills across the globe.
Flive believes that people can deliver real value here, to those who know they have more, or are not afraid to ask for help, to take the time to learn new skills, new ways.
We bring together teachers and students in the world of Flive and re-interpret every day what we know about beauty, the beauty industry, the fine arts and human abilities.
Together we tackle the problem of compliance, lack of self-confidence, limited ability, and other barriers to individual and social fulfillment in our age.
Flive provides full equality within the app for women and men, regardless of skin color, nationality, or sexual orientation. We are all human and need to get together!
Flive gives you the direction of change, the future! Tune in and push the limits of maximum performance! Help and teach others! Get Popular!
Unlimited success awaits you!
 • Category:

  Free Beauty

 • Get it on:

 • Requirements:

  7.0 or higher+

Flive APK Version History
Flive 0.10.3 for Android 7.0 or higher APK Download

Version : 0.10.3 for Android 7.0 or higher

Update on : 2022-01-22

Download APK (52.69 MB)

Flive 0.7.8 for Android 5.0 or higher APK Download

Version : 0.7.8 for Android 5.0 or higher

Update on : 2021-03-10

Download APK (21.11 MB)